Jump to content


Photo

Workspace glitch in 10.2.1?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 thechrisroberts

thechrisroberts

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Panama City, FL
  • Accordance Version:10.x

Posted 15 August 2013 - 08:00 PM

Still learning this thing, so I may just be missing something, but this looks like a glitch to me...

  • I edited General preferences to have Accordance open to the default search tab rather than the previous session. 
  • Open Accordance, see the default search area.
  • Go up to Workspaces, click one of my spaces.
  • Instead of opening the selected workspace, I get prompted to save the current workspace.
  • For kicks, I told it to save then tried again to open a saved workspace via the toolbar workspace button. Nothing at all happens.
  • I close the open zones, leaving an empty Accordance window, then try again to open the workspace from the toolbar - this time it works.
  • I have tried this several times, same behavior every time.
  • However, if I try to open a workspace from the library menu, it opens fine.


#2 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 2,995 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:11.x

Posted 15 August 2013 - 10:14 PM

We've added a fix for this in 10.2.3, I believe.  Try it out once the update goes live.


Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#3 thechrisroberts

thechrisroberts

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Panama City, FL
  • Accordance Version:10.x

Posted 17 August 2013 - 02:56 AM

That does fix it for me, thanks.

 

Also, so far I'm not seeing any of the issues others have reported: no crashes with multiple displays, opening tabs, opening workspaces, etc. So far so good, though some difference might be from my os being 10.9, latest seed.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users