Jump to content


Photo

DSS Images not loading properly

DSS Images

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dgillis

dgillis

    Bronze

  • Accordance
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fort Worth, TX
  • Accordance Version:10.x

Posted 06 September 2013 - 01:34 PM

For whatever reason, I cannot get this to load on my Mac. I deleted it in the library pane and then reinstalled 2x via Easy Install. Took much longer to download than similarly sized modules and then got the same results as before ... see picture.

Attached Files



#2 Mark Allison

Mark Allison

    Gold

  • Accordance
  • 212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Flowery Branch, GA
  • Accordance Version:4.x

Posted 06 September 2013 - 02:59 PM

Try to also delete the file from your modules folder (located in ~/library/Application Support/Accordance/Modules/Tools



#3 Mark Allison

Mark Allison

    Gold

  • Accordance
  • 212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Flowery Branch, GA
  • Accordance Version:4.x

Posted 06 September 2013 - 03:35 PM

Actually, I'm having the same problem. Let me look at the module. I may need to update it.



#4 dgillis

dgillis

    Bronze

  • Accordance
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fort Worth, TX
  • Accordance Version:10.x

Posted 07 September 2013 - 12:47 AM

Mark, I did what you said and it made no difference.



#5 Mark Allison

Mark Allison

    Gold

  • Accordance
  • 212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Flowery Branch, GA
  • Accordance Version:4.x

Posted 09 September 2013 - 06:29 AM

An update has been posted that should fix this issue.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users