Jump to content


Photo

NT in OT goes blank on reloading workspace


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,713 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:11.x

Posted 11 September 2013 - 09:27 PM

Hi ya,

 

  I've been using the OT in NT parallel with Greek texts and parallel English texts. I've saved this as a workspace. It all works very nicely until I close the workspace and reopen it when it looks like the attached image. This happens on both Windows and Mac OSX but the image below is from Win 10.3.0 PR 3.

 

  Minimizing and maximizing the workspace window does not help. Selecting texts from the pull down menu does not help. The only thing I've so far got to work is closing the parallel and opening it again setting up the texts in it again.

 

Thx

D

Attached Files


Accordance Configurations :
 
Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop
      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge
      12GB RAM                                8GB RAM
      Accordance 11.0.1                       Accordance 11.0.1
      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#2 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,713 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:11.x

Posted 27 September 2013 - 08:52 AM

Hi ya,

 

    I have found a w/a on this for now. Next to the search box is the pull down selecting the particular parallel. If I select something and then select OT in NT then the parallel panes render. So its just the initial rendering after reload that doesn't seem to work.

 

Thx D


Edited by Daniel Semler, 27 September 2013 - 08:53 AM.

Accordance Configurations :
 
Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop
      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge
      12GB RAM                                8GB RAM
      Accordance 11.0.1                       Accordance 11.0.1
      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users