Jump to content


Photo

Resize window from any edge


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Joe Weaks

Joe Weaks

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,043 posts
  • Gender:Male
  • Location:Raytown, MO (outside KC)
  • Interests:I like things that are Orange, and possibly Blue.
  • Accordance Version:8.x

Posted 10 October 2013 - 03:37 PM

It is now automatic/muscle-memory to go to whatever nearest edge to drag and resize a window. It is increasingly glaring that Accordance lags in this area of UI. I only mention it because I am daily get reminded that Accordance is behind the times this area from regular failed attempts to drag.


Joe Weaks
The Macintosh Biblioblog

Sometimes I'm so helpful even I can't stand it.

#2 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,036 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:10.x

Posted 10 October 2013 - 04:12 PM

That will come along with other features that we are working on, but requires a major revamp of the entire code.


Helen Brown
OakTree Software

#3 Joe Weaks

Joe Weaks

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,043 posts
  • Gender:Male
  • Location:Raytown, MO (outside KC)
  • Interests:I like things that are Orange, and possibly Blue.
  • Accordance Version:8.x

Posted 10 October 2013 - 05:13 PM

I totally get that.


Joe Weaks
The Macintosh Biblioblog

Sometimes I'm so helpful even I can't stand it.

#4 R. Mansfield

R. Mansfield

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,037 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kentucky
  • Accordance Version:10.x

Posted 10 October 2013 - 11:47 PM

Interestingly, you can resize from any edge in the Windows version :-)


___
Rick Mansfield

RMansfield@mac.com
http://thislamp.com
twitter.com/thislamp
facebook.com/rmansfield

#5 Timothy Jenney

Timothy Jenney

    Platinum

  • Accordance
  • 1,488 posts
  • Gender:Male
  • Location:sunny Winter Haven, FL
  • Interests:a good cup of coffee, sci-fi, playing bass, listing to jazz and the blues, camping, fishing and the great outdoors
  • Accordance Version:10.x

Posted 11 October 2013 - 11:38 AM

Yes, and that Windows feature caught me by surprise. Good thing we can, too, as Accordance for Windows [at least running in Parallels] really doesn't like changing the monitor resolution while it is open.

 

Like connecting a video projector for a presentation to a university's faculty... (sigh)

 

Live and learn.


Blessings,
"Dr. J"

Timothy P. Jenney, Ph. D.
"Lighting the Lamp" Host and Producer

#6 Joe Weaks

Joe Weaks

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,043 posts
  • Gender:Male
  • Location:Raytown, MO (outside KC)
  • Interests:I like things that are Orange, and possibly Blue.
  • Accordance Version:8.x

Posted 16 October 2013 - 11:34 AM

Interestingly, you can resize from any edge in the Windows version :-)

Yeah, you prolly shouldn't let the Mac users know that. :)


Joe Weaks
The Macintosh Biblioblog

Sometimes I'm so helpful even I can't stand it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users