Jump to content


Photo

I/O error?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Abram K-J

Abram K-J

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,443 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greater Boston, MA
  • Accordance Version:10.x

Posted 25 October 2013 - 04:27 PM

I've never gotten one of these before, so this is a simple/simplistic question. I have a slow Internet connection at the moment and was downloading some other Accordance modules (in batches). Does this just mean there was a time-out, and I should try again?

 

I tried to search the forums for "I/O," but the slash didn't seem to be recognized in the search entry box in the forums, so this may have been answered already elsewhere.


Abram K-J
Pastor, Writer, Freelance Editor, Youth Ministry Consultant, Blogger
Web: Words on the Word


#2 Lorinda H. M. Hoover

Lorinda H. M. Hoover

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,072 posts
  • Gender:Female
  • Location:Iowa
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 October 2013 - 05:59 AM

When I've seen this error, it has been a problem with actually loading the module in Accordance.  I could usually resolve it by:

-removing the entry in the library

-adding it back into the library

 

But if it's a new module for you (not yet in the library) I'm not sure how to resolve it.

 

Lorinda


Running Accordance on:

Mac 10.9 (Mavericks)

iOS 7 (iPad)

Windows Vista Home Premium


#3 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 7,992 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 October 2013 - 06:57 AM

Whether it is now in the Library and you remove it, or never was in the Library, a new download via Easy Install should fix it. You don't tell us, though, whether you got the error on installation or attempting to open it.


Helen Brown
OakTree Software

#4 Abram K-J

Abram K-J

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,443 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greater Boston, MA
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 October 2013 - 07:09 AM

Oh, I tought I mentioned that. It was the downloading itself. I.e., installation. But you are right and all is well now. Just curious because I'd never seen it before.

Abram K-J
Pastor, Writer, Freelance Editor, Youth Ministry Consultant, Blogger
Web: Words on the Word





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users