Jump to content


Photo

"Open Autosaved Session" - fail


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 StephenFroggatt

StephenFroggatt

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire, UK
  • Interests:Methodism, Music, Mathematics, Magic; Food, Fellowship, Fun, Friendship; Cake
  • Accordance Version:10.x

Posted 02 November 2013 - 04:54 PM

After a recent crash triggered by simply closing a zone in the workspace, I went to open the autosaved session. It failed, however, because it had been created by a 'newer version' of Accordance. My subsequent checks confirmed that I was already running 10.3.1 - does this mean I will have to wait until the next upgrade before I can retrieve my work?? 

Screen shots attached.

Attached File  Screen Shot 2013-11-02 at 21.34.59.png   31.85KB   0 downloads

Attached File  Screen Shot 2013-11-02 at 21.35.23.png   465.33KB   0 downloads

Attached File  Screen Shot 2013-11-02 at 21.35.39.png   21.21KB   0 downloads



#2 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 2,351 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:10.x

Posted 03 November 2013 - 08:02 PM

That is quite odd - it sounds like the session got corrupted a bit.  Are you able to open another session, perhaps a few minutes earlier or later?


Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#3 StephenFroggatt

StephenFroggatt

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire, UK
  • Interests:Methodism, Music, Mathematics, Magic; Food, Fellowship, Fun, Friendship; Cake
  • Accordance Version:10.x

Posted 05 November 2013 - 09:34 AM

Thanks for your reply Joel. All those autosaved sessions have now been superseded by newer ones. Obviously a temporary corruption as you suggested. Nothing urgent lost, and all working well now. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users