Jump to content


Photo

User Tool Copy and Paste issue with 10.3.2

User Tool Copy and Paste

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 DrL

DrL

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 18 November 2013 - 05:53 PM

The User Tool copy and paste function to a word processer has an issue with 10.3.2. I'm losing the first word in each new paragraph after the first paragraph. Also losing the line breaks after each paragraph. It was fine with 10.2. Any help? Thank you! DrL



#2 Joe Weaks

Joe Weaks

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,043 posts
  • Gender:Male
  • Location:Raytown, MO (outside KC)
  • Interests:I like things that are Orange, and possibly Blue.
  • Accordance Version:8.x

Posted 18 November 2013 - 06:11 PM

I can not repeat this, pasting into anything.

You say "word processor". It is Word? Pages? Another?

 

Try and test pasting into several things, word, text edit, this text box in the forum. Does it all have the same problem?

 

Try it with a different User Tool. You may have to create a fresh, dummy Tool. Same problem?


Joe Weaks
The Macintosh Biblioblog

Sometimes I'm so helpful even I can't stand it.

#3 DrL

DrL

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 18 November 2013 - 06:29 PM

Thanks for the reply, Joe.

The pasting function fails when going from a user tool to Pages and Text Edit. I have the same issue with another user tool. I created a "test user tool" and pasted two versions of the same text below. The first version below has missing words at the begining of each "paragraph," and the line breaks are missing. The second version below shows the correct text, but I had to place a "dot" at the beginning of each line.

What do you think?

 

1

Doxologyand Brady

Thou, O God, exalted high;as Thy glory fills the sky,let it be on earth displayed,Thou art here and now obeyed.

 

.Hymn 1

 

.Communion Doxology

.Tate and Brady

.

.Be Thou, O God, exalted high;

.And as Thy glory fills the sky,

.So let it be on earth displayed,

.Till Thou art here and now obeyed.



#4 DrL

DrL

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 18 November 2013 - 06:47 PM

Is it possible that Accordance is interpreting the first word in a paragraph as a Bible Reference and therefore omitting it?



#5 DrL

DrL

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 18 November 2013 - 06:58 PM

https://dl.dropboxus...Number.acc7.dmg

Here is a link to a "dummy user tool" that illustrates the failure to copy and paste issue. 

Any help will be appreciated!

Thank you.

Dan


Edited by DrL, 18 November 2013 - 08:44 PM.


#6 John Liebenrood

John Liebenrood

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oregon

Posted 18 November 2013 - 08:12 PM

I'll need to get a fresh copy of the sample user tool and try it again


Edited by John Liebenrood, 18 November 2013 - 09:46 PM.

John Liebenrood
Portland Oregon

#7 Joe Weaks

Joe Weaks

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,043 posts
  • Gender:Male
  • Location:Raytown, MO (outside KC)
  • Interests:I like things that are Orange, and possibly Blue.
  • Accordance Version:8.x

Posted 18 November 2013 - 09:06 PM

Sorry I can't help, since I still can't get this to repeat. John, I couldn't follow you, since the Tool contents that you're showing screenshots for does not match the Tool that DrL posted. :shrug:

 

Here's the result I get from copying all from the dummy user tool, and pasting it into TextEdit:

 

Hymn 1

 

Communion Doxology

Tate and Brady

 

Be Thou, O God, exalted high;

And as Thy glory fills the sky,

So let it be on earth displayed,

Till Thou art here and now obeyed.

 

.Hymn 1

 

.Communion Doxology

.Tate and Brady

.

.Be Thou, O God, exalted high;

.And as Thy glory fills the sky,

.So let it be on earth displayed,

.Till Thou art here and now obeyed.


Edited by Joe Weaks, 18 November 2013 - 09:08 PM.

Joe Weaks
The Macintosh Biblioblog

Sometimes I'm so helpful even I can't stand it.

#8 DrL

DrL

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 19 November 2013 - 06:05 PM

Thanks for taking a look, Joe. 



#9 DrL

DrL

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 22 November 2013 - 05:33 PM

Good News!!!! Just upgraded to Mavericks and copy from User Tool and paste into Pages issue was resolved.



#10 jeremyduncan

jeremyduncan

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, AB
  • Accordance Version:10.x

Posted 23 November 2013 - 02:01 AM

I'm having a similar issue with "copy as citation" when I post into Keynote 09 or Pages 13 on Mavericks.



#11 Slammer

Slammer

    Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Accordance Version:8.x

Posted 27 November 2013 - 12:33 AM

My problem is similar, but it started after I graduated to OS Maverick.  Losing the first word of a paragraph when I attempt to copy bible text into a PowerPoint (for Mac) slide.  Very embarassing on Sunday mornings of late...



#12 Brent Lawrence

Brent Lawrence

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 291 posts
  • Gender:Male
  • Location:Skokie, IL
  • Interests:Jesus, my wife, my kids, my church, the Boston Red Sox, baseball in general, my Macs, golf (when I have time to play).
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 November 2013 - 12:42 AM

My problem is similar, but it started after I graduated to OS Maverick.  Losing the first word of a paragraph when I attempt to copy bible text into a PowerPoint (for Mac) slide.  Very embarassing on Sunday mornings of late...

I'm also having the issue which happened after the Mavericks upgrade. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users