Jump to content


Photo

Unable to update module


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,725 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:11.x

Posted 04 December 2013 - 09:05 PM

Hi ya,

 

  I updated ZIBBCOT on the Mac this morning. There were two other updates and I did both of those on the Mac and the PC this morning. Now if I try check for content updates on the PC I get the attached dialog.

 

Attached File  updateServerError.JPG   30.64KB   0 downloads

 

  I have tried :

 

    1. From the Mac - it processes ok and tells me I'm up to date.

    2. Restarting Acc and trying from 10.3.3. and the 10.3.3.b1 Aleph

    3. Rebooting my laptop.

    4. Running Easy Install and and logging in and that shows all the stuff I own correctly.

    5. Going to an earlier session and trying from that.

 

  No dice I'm afraid. Any suggestions of what else I can try ?

 

Thx

D
 


Accordance Configurations :
 
Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop
      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge
      12GB RAM                                8GB RAM
      Accordance 11.0.1                       Accordance 11.0.1
      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#2 Lorinda H. M. Hoover

Lorinda H. M. Hoover

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,377 posts
  • Gender:Female
  • Location:Iowa
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 04 December 2013 - 09:59 PM

Daniel,  I used to see this in earlier Betas.  For me, if I clicked the "OK" button, then shifted to the other category (Easy Install if I was in Updates, or vice versa) then back to the desired category, it would start working.  Does that work now? (I can't tell from your list if you tried this specific step)

 

Lorinda


Running Accordance on:
Mac 10.10 (Yosemite)
iOS 7 (iPad)
Windows Vista Home Premium


#3 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,725 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:11.x

Posted 04 December 2013 - 10:06 PM

I forgot to list it Lorinda, but I tried it again just now and it made no difference. The Easy Install tab refreshes fine and things are good. I click on the Updates button and it pops the dialog up again.

 

Thx

D


Accordance Configurations :
 
Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop
      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge
      12GB RAM                                8GB RAM
      Accordance 11.0.1                       Accordance 11.0.1
      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#4 Lorinda H. M. Hoover

Lorinda H. M. Hoover

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,377 posts
  • Gender:Female
  • Location:Iowa
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 04 December 2013 - 10:18 PM

I wonder if there's a server side problem that's manifesting differently on Mac and Windows.  I should have several items listed as "paid upgrades" when I check for contents, but nothing's showing up right now.  No error message, though.  This is on my Mac, I'll try to check my Windows machine at work tomorrow (although I only have 10.3.2 there; 10.3.3 crashes on startup for me currently)


Running Accordance on:
Mac 10.10 (Yosemite)
iOS 7 (iPad)
Windows Vista Home Premium


#5 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,725 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:11.x

Posted 04 December 2013 - 10:44 PM

Hey Lorinda,  You might right about that. I just checked the paid updates from my Mac. There are usually 4, but right now its saying all modules are up to date. I guess I'll see how it feels in the morning.

 

thx

D


Accordance Configurations :
 
Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop
      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge
      12GB RAM                                8GB RAM
      Accordance 11.0.1                       Accordance 11.0.1
      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#6 Matt Fredenburg

Matt Fredenburg

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 312 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 05 December 2013 - 01:28 AM

I am getting the same error as Daniel. I just deleted two modules in order to attempt to reacquire them (see bug http://www.accordanc...showtopic=11518), and got the same dialog.

 

Matt


Specs:
  • Windows 7 SP1 x64
  • Accordance 10.3.4.2
  • Quad Xeon 2.83 GHz x2
  • 16 GB RAM
  • Nvidia 580 GTX 2GB VRAM

#7 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,725 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:11.x

Posted 05 December 2013 - 01:31 AM

Hi Matt,

 

  Ok so that's good to know.

  By the way if you still have the trashed versions and bring them back just remove one of the extensions and they should be good. You'll probably be prompted once for the location of the file to open it but after that it would be ok. I believe the acc2 extension is the one to keep. atool is older and predates the multi-platform rationalization of extensions.

 

Thx

D


Accordance Configurations :
 
Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop
      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge
      12GB RAM                                8GB RAM
      Accordance 11.0.1                       Accordance 11.0.1
      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#8 jeremyduncan

jeremyduncan

    Bronze

  • Active Members
  • PipPip
  • 69 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, AB
  • Accordance Version:10.x

Posted 05 December 2013 - 01:32 AM

Same bug here



#9 jeremyduncan

jeremyduncan

    Bronze

  • Active Members
  • PipPip
  • 69 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, AB
  • Accordance Version:10.x

Posted 05 December 2013 - 01:53 PM

Looks like it was back end issues. Working as expected this morning. Thanks everyone.


Edited by jeremyduncan, 05 December 2013 - 01:53 PM.


#10 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,725 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:11.x

Posted 05 December 2013 - 01:54 PM

Oh ok - I'll try later - its was still busted at 7am. Thanx for letting me know.

 

thx

D


Accordance Configurations :
 
Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop
      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge
      12GB RAM                                8GB RAM
      Accordance 11.0.1                       Accordance 11.0.1
      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users