Jump to content


Photo

Always getting the account verification on startup


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 17 December 2013 - 09:47 AM

Hi ya,

 

  I am trying out some tests and I've noticed that each time I start Accordance I am seeing the setup assistant page and being asked to verify my account. This only happens on Windows and its happening in both 10.3.3 and 10.3.3.1 Aleph. It validates ok and I can then go on but its very odd - I assume some validation flag is not getting set somewhere but I'm not sure. Any idea if this is really a bug or some sort of corrupted pref somewhere ?

 

Thx

D


Edited by Daniel Semler, 17 December 2013 - 09:50 AM.

Accordance Configurations :

 

Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop

      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge

      12GB RAM                                8GB RAM

      Accordance 10.4.2.1                     Accordance 10.4.2.2 and Aleph 10.4.3b1

      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#2 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 17 December 2013 - 10:08 AM

This is my bad. I had changed my startup session pref during testing and was not aware of this behaviour of the Default session pref value.

 

Thx

D


Accordance Configurations :

 

Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop

      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge

      12GB RAM                                8GB RAM

      Accordance 10.4.2.1                     Accordance 10.4.2.2 and Aleph 10.4.3b1

      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users