Jump to content


Photo

Copy as Citation


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Jordan Gowing

Jordan Gowing

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 21 March 2014 - 10:54 AM

I just noticed that when I do a "Copy as Citation" over multiple verses, there is no space between the verses where the verse numbering would have been.  Is anyone else having this problem?  See an example below.  Apologies if this has been mentioned before.

 

“And he said to him, ‘Son, you are always with me, and all that is mine is yours.It was fitting to celebrate and be glad, for this your brother was dead, and is alive; he was lost, and is found.’””

(Luke 15:31–32 ESV)



#2 Lorinda H. M. Hoover

Lorinda H. M. Hoover

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,072 posts
  • Gender:Female
  • Location:Iowa
  • Accordance Version:10.x

Posted 21 March 2014 - 12:38 PM

I don't see it in NRSV.  What are you citation preferences?


Running Accordance on:

Mac 10.9 (Mavericks)

iOS 7 (iPad)

Windows Vista Home Premium


#3 R. Mansfield

R. Mansfield

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,029 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kentucky
  • Accordance Version:10.x

Posted 21 March 2014 - 01:04 PM

I just tried to replicate it, and it doesn't happen to me:

 

“And he said to him, ‘Son, you are always with me, and all that is mine is yours.It was fitting to celebrate and be glad, for this your brother was dead, and is alive; he was lost, and is found.’”” (Luke 15:31–32 ESV)

 

Weird. It did happen to me. The space was there at first in the forum window, but it went away when I posted. 

 

It doesn't happen in MS Word when I paste the same text, though.


Edited by R. Mansfield, 21 March 2014 - 01:05 PM.

___
Rick Mansfield

RMansfield@mac.com
http://thislamp.com
twitter.com/thislamp
facebook.com/rmansfield

#4 Jordan Gowing

Jordan Gowing

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 21 March 2014 - 02:24 PM

Interesting.  It happens me across all apps (that I have tried: Pages 5, Pages 4, Notes, Safari, Mail) and in all translations (ESVS, NIV, NAS95S are what I have tried).

 

As for settings, see attached image below.

Attached Files



#5 Jordan Gowing

Jordan Gowing

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 16 July 2014 - 08:27 AM

I still have this issue periodically.  Anyone else or is my computer just acting up?



#6 Steve King

Steve King

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 366 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hoddesdon, Hertfordshire, UK
  • Accordance Version:10.x

Posted 17 July 2014 - 09:25 AM

Tried the ESVS in Word, Mail and Notes and I do not get the problem - I have not got Pages.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users