Jump to content


Photo

HCSB Study Bible update


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Abram K-J

Abram K-J

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,717 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greater Boston, MA
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 March 2014 - 09:51 AM

After a recent module update to HCSB Study Bible, I'm showing this message when I try to open a four-workspace session that included the HCSB Study Bible in it.

 

Attached File  Screenshot 2014-03-27 10.31.00.png   31.65KB   0 downloads

 

And now only one of the workspaces opens, presumably the only one that didn't have HCSB. 

 

Not only that, but when the error message tries to get me to find it, it navigates me to Documents/Accordance Files, which is not where Tools and Texts are kept anyway.

 

So I go to the right place, then get this message:

 

Attached File  Screenshot 2014-03-27 10.31.27.png   25.58KB   0 downloads

 

I know this has been discussed repeatedly on the forums--hopefully that discussion can become moot as a fix is introduced. (I thought it had been already, but maybe I'm wrong about that.)

 

Is there any way to resolve this on my own, and recover my workspaces that had the study notes from the HCSB Bible, other than using Time Machine, etc.? This issue (Accordance not finding an installed module) combined with the lost workspace issue (mentioned here) are starting to get frustrating, I must confess.

 

 


Abram K-J
Pastor, Writer, Freelance Editor, Youth Ministry Consultant, Blogger
Web: Words on the Word

#2 Rick Bennett

Rick Bennett

    Platinum

  • Accordance
  • 1,826 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampa Bay, FL
  • Interests: gadgets, coffee, running and cycling, Rays baseball
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 March 2014 - 09:56 AM

Try deleting the module from your library and reinstall with easy install.


Rick Bennett
Director of Content Development
iOS Working Group


#3 Julie Palmer

Julie Palmer

    Silver

  • Accordance
  • 110 posts
  • Gender:Female
  • Interests:Camping, Hiking, Canoeing, Geocaching
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 March 2014 - 09:57 AM

Abram -

 

There was an issue yesterday of the file not fully transferring between servers when the update was released. If you peformed the update prior to about 6pm yesterday, you may have downloaded an incomplete module file. The module file should be over 150MB. If that is not the case, I would suggest removing the file and re-downloading it through Easy Install.

 

Julie



#4 Abram K-J

Abram K-J

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,717 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greater Boston, MA
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 March 2014 - 10:06 AM

Thanks, Rick and Julie.

 

Julie, that helps explain it--I've had the issue before (and have done before what Rick suggested), but it was always due to some kind of I/O or slow Internet connection on my end. This time I had fast(er), uninterrupted Internet, so was unclear as to why the update went awry.

 

Rick, that fixed it.

 

I'd still (with others) love a fix that covers instances like this without having to do the manual work of removing/re-installing, and especially the bit about losing workspaces... in the meantime, I'm glad to have everything back in place.


Abram K-J
Pastor, Writer, Freelance Editor, Youth Ministry Consultant, Blogger
Web: Words on the Word




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users