Jump to content


Photo

Flickering while measuring distance in Atlas


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,225 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 March 2014 - 10:01 PM

Hi ya,

 

  10.4.0 prod and 10.4.1rc2.

 

  When I measure distance on a map with the Atlas between points while I drag the + to the next point there is a flickering of a (apparently white) box in the area of the map where I'm measuring. And while dragging the current cumulative distance is not shown. On Mac there is no flickering and the distance updates smoothly as you move from point to point.

 

Thx
D


Edited by Daniel Semler, 27 March 2014 - 10:01 PM.

Accordance Configurations :

 

Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop

      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge

      12GB RAM                                8GB RAM

      Accordance 10.4.3.2                     Accordance 10.4.3.2 and Aleph 10.4.3.2

      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#2 Orly Margolis

Orly Margolis

    Bronze

  • Accordance
  • 74 posts
  • Gender:Female
  • Accordance Version:10.x

Posted 28 March 2014 - 07:48 AM

This is due to the nature of drawing in a secondary workspace.  We are working on fixing that problem, but it will not be soon.  

 

The Atlas should work well on the main workspace.


--Orly


#3 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,225 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 28 March 2014 - 08:32 AM

Ah thanx Orly. Good to know - it is indeed better in the main ws.

I look forward to the fix.

 

Tx

D


Accordance Configurations :

 

Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop

      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge

      12GB RAM                                8GB RAM

      Accordance 10.4.3.2                     Accordance 10.4.3.2 and Aleph 10.4.3.2

      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users