Jump to content


Photo

Accordance 10.4.3 Printing Problems - Am I the only one?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Tony Lawrence

Tony Lawrence

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:McMinnville, TN
  • Interests:Hosting Bible Land Tours, Expository Preaching, My granddaughter
  • Accordance Version:10.x

Posted 16 July 2014 - 08:01 AM

I wanted to see if I am the only one who has had printing problems with 10.4.3? I posted the other day a similar message and got no response so I assumed perhaps it was some setting on my desktop computer. However, I updated by laptop to 10.4.3 and it also exhibits the same problem of cutting off the text on the right hand. 


Tony Lawrence
biblelandphotos.org

#2 JoeyD

JoeyD

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:Roanoke, Texas
  • Interests:Bible Study, Preaching, Teaching, Baseball, Fishing, Football
  • Accordance Version:11.x

Posted 16 July 2014 - 04:27 PM

It's not your computer. There is definitely a formatting bug. The right portion of the page is being cut off.



#3 Steve Carruth

Steve Carruth

    Bronze

  • Accordance
  • 85 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 16 July 2014 - 04:50 PM

I get the same problem when I try to print.  The smaller the text... the less is cut off.  Seems to be in need of a fix.



#4 davidmedina

davidmedina

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 534 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Juan, Puerto Rico
  • Interests:God, my family, the Bible, photography and film.
  • Accordance Version:11.x

Posted 17 July 2014 - 02:08 PM

It happens to me too.


"Do not be conformed to this world, but be transformed by the renewal of your mind, that by testing you may discern what is the will of God, what is good and acceptable and perfect." Rom. 12:2
 
Blog: The Renewed Mind.

#5 Steve Carruth

Steve Carruth

    Bronze

  • Accordance
  • 85 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 19 July 2014 - 07:08 AM

This is now working for me in the new update to 10.4.3.2

 

Thanks!


  • JoeyD likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users