Jump to content


Photo

Incorrect Greek Font or something


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Silk

Silk

    Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 25 June 2005 - 09:04 PM

This is probably another stupid question that has a real simple answer, but I'm stumped. My Greek font is not showing up properly. It almost looks like the wrong font. Lot's of boxes and misplaced characters. I've ugraded to 6.6 and am using 10.4.1. Thanks.

Jeff

#2 David Lang

David Lang

    Platinum

  • Accordance
  • 755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mount Dora, FL
  • Interests:Accordance development, writing, spending time with my wife and five kids
  • Accordance Version:9.x

Posted 25 June 2005 - 10:55 PM

Jeff,

Accordance fonts have been updated for 6.6, and you probably have an older copy of the fonts somewhere that is being read instead of the newer version. See Helen's recommended steps for resolving these issues.
Sincerely,
David Lang
Accordance Developer
http://www.accordancebible.com

Author:
Feet to Follow, Eyes to See
http://feettofollow.wordpress.com

Macs in the Ministry
http://www.macsinministrybook.com

Leader of the "Lang Gang"
http://www.langgangland.com
http://twitter.com/DavidAllenLang

#3 Silk

Silk

    Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 June 2005 - 02:03 PM

Thanks. I got it to work after deleting older files. But I really don't think I have the new fonts for 6.6. It looks like mine are 2004 vintage. How can I get these? Are they available for download somewhere? I'll look and see. Thanks again.

#4 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 7,981 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:10.x

Posted 28 June 2005 - 08:30 AM

Most of the fonts are about 2004, some are older, some newer, it is still very important to remove old fonts.
Helen Brown
OakTree Software




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users