Jump to content


Photo

6.7 Accordance Icon Missing


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Brent Lawrence

Brent Lawrence

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 287 posts
  • Gender:Male
  • Location:Skokie, IL
  • Interests:Jesus, my wife, my kids, my church, the Boston Red Sox, baseball in general, my Macs, golf (when I have time to play).
  • Accordance Version:10.x

Posted 03 August 2005 - 02:27 PM

I downloaded the latest 6.7 updater today after having installed the updater on 8/1. The Accordance icon is now missing. The program and files all have a generic look. The program works, but the Accordance icons are gone. I even did a restart after the installation and it didn't bring them back. Any suggestions?

By the way, I like the Widget.

#2 Brent Lawrence

Brent Lawrence

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 287 posts
  • Gender:Male
  • Location:Skokie, IL
  • Interests:Jesus, my wife, my kids, my church, the Boston Red Sox, baseball in general, my Macs, golf (when I have time to play).
  • Accordance Version:10.x

Posted 03 August 2005 - 03:51 PM

OK. I trashed the old (8/1) 6.7 install and installed it fresh. The program and modules now show the Accordance icons. However my user tools still look generic.

#3 Larry Veinott

Larry Veinott

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:9.x

Posted 04 August 2005 - 02:58 PM

Same problem here- only a reinstall did not fix any icons- they're all still generic.

#4 Greg Ward

Greg Ward

    Member

  • Accordance
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:9.x

Posted 08 August 2005 - 05:11 PM

Check and see if the Accordance application package is locked. Locate the application in the finder. Select the application icon. Command-i to Get Info. Then toggle the Ownership and Permissions triangle down. Unlock the ownership and permissions. See if that helps.

Greg Ward
Accordance Development

#5 Larry Veinott

Larry Veinott

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:9.x

Posted 08 August 2005 - 08:55 PM

Yes it was locked. Unlocking it fixed the problem for me. Thanks.

#6 Brent Lawrence

Brent Lawrence

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 287 posts
  • Gender:Male
  • Location:Skokie, IL
  • Interests:Jesus, my wife, my kids, my church, the Boston Red Sox, baseball in general, my Macs, golf (when I have time to play).
  • Accordance Version:10.x

Posted 10 August 2005 - 02:18 PM

Thank you Greg. Mine are also fine. They now look like they belong to Accordance. I appreciate your help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users