Jump to content


Photo

Can't Install Version 8 -- Please help!!


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Tom Castle

Tom Castle

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 11 July 2008 - 04:05 PM

Hey folks. I'm going to upgrade to Version 8. However, I have a new computer that I want to install it to instead of my old one (I'm giving to my daughter without Accordance on it).

My question is: Do I have to install version 7 on my new computer and THEN download the upgrade OR Can I download the upgraded installer and install my entire Library?

Thanks.
In HIS Eternal Service,
Tom Castle
**If we will do God's work, in God's way, at God's time, with God's power, we shall have God's blessings!!**

#2 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,431 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:11.x

Posted 11 July 2008 - 04:13 PM

Either will work, but even better to just copy your Accordance folder and the preferences in your user, and then upgrade it.
Helen Brown
OakTree Software

#3 Tom Castle

Tom Castle

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 11 July 2008 - 04:49 PM

Thanks Helen.
In HIS Eternal Service,
Tom Castle
**If we will do God's work, in God's way, at God's time, with God's power, we shall have God's blessings!!**

#4 Tom Castle

Tom Castle

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 12 July 2008 - 08:46 PM

Hey everyone. I've never had any problems installing Accordance. However, I'm trying to get updated to ver. 8 without any luck. Heres what I did (Helen, I can't copy files from my old computer since I deleted everything without a good backup - bleh)...

I installed Library 7 premier directly with the CDs. Library 7 installed without issue. I didn't install all the extra stuff I have (this is my 7th time trying to get this installed today). I just wanted to get the basic Library installed. All was well. I then proceeded to do the upgrade via the 8.0.2 installer. Seemingly everything is fine. Until I try to change bible versions and/or another module. Then I get the result in picture 1. I deleted the Accordance prefs folder and restarted the app. Attempting to do the setup, I get the result in Picture 2.

Does anyone have any ideas?

MacBookPro - Intel Core 2 Duo - OS X 10.5.4 -- All software upgrades done..

Edited by Tom Castle, 12 July 2008 - 08:47 PM.

In HIS Eternal Service,
Tom Castle
**If we will do God's work, in God's way, at God's time, with God's power, we shall have God's blessings!!**

#5 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,431 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:11.x

Posted 12 July 2008 - 10:38 PM

Try deleting the user/Library/Preferences/Accordance preferences folder.
Helen Brown
OakTree Software

#6 Tom Castle

Tom Castle

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 12 July 2008 - 10:47 PM

Try deleting the user/Library/Preferences/Accordance preferences folder.



Did that too... Several times. No joy. (just tried again for giggles)
In HIS Eternal Service,
Tom Castle
**If we will do God's work, in God's way, at God's time, with God's power, we shall have God's blessings!!**

#7 Tom Castle

Tom Castle

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 12 July 2008 - 10:50 PM

Ok Helen. I tried it again after posting. This time, when I launched Accordance, it prompted me to "Add My First Module". I added KJVS and it opened in a workspace.

No other modules available at this time. (Although, I can see them in Finder)
In HIS Eternal Service,
Tom Castle
**If we will do God's work, in God's way, at God's time, with God's power, we shall have God's blessings!!**

#8 Tom Castle

Tom Castle

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 12 July 2008 - 11:08 PM

Attempting to feed of my new found luck of manually adding a single module... I clicked and held on the Star in the Resource Palette and selected Add Module. Nothing happens. I've been at this since Saturday morning at 10:30. I'm going to bed.

I really hope this can be worked out.
In HIS Eternal Service,
Tom Castle
**If we will do God's work, in God's way, at God's time, with God's power, we shall have God's blessings!!**

#9 Tom Castle

Tom Castle

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 15 July 2008 - 06:53 PM

Attempting to feed of my new found luck of manually adding a single module... I clicked and held on the Star in the Resource Palette and selected Add Module. Nothing happens. I've been at this since Saturday morning at 10:30. I'm going to bed.

I really hope this can be worked out.



Sigh sigh sigh
In HIS Eternal Service,
Tom Castle
**If we will do God's work, in God's way, at God's time, with God's power, we shall have God's blessings!!**




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users