Jump to content


Photo

URL Error in Live Links Badge


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 R. Mansfield

R. Mansfield

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,037 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kentucky
  • Accordance Version:10.x

Posted 15 December 2008 - 10:43 PM

There is a URL error in all four of the Live Links badges posted today.

For the actual image URL, "http://www.accordancebible.com" is missing.

So, in other words, where the code to copy for the first badge reads

<a href='http://www.accordancebible.com/site/home/?ref=ba1-120x60'><img src='/custom_content/site/images/ads/banner_ad_120x60.gif' alt='Accordance Bible Software' /></a>

it should actually read

<a href='http://www.accordancebible.com/site/home/?ref=ba1-120x60'><img src='http://www.accordanc...r_ad_120x60.gif' alt='Accordance Bible Software' /></a>
___
Rick Mansfield

RMansfield@mac.com
http://thislamp.com
twitter.com/thislamp
facebook.com/rmansfield

#2 R. Mansfield

R. Mansfield

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,037 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kentucky
  • Accordance Version:10.x

Posted 15 December 2008 - 11:11 PM

By the way, after making the correction to the url for the image, I now have the larger badge in the sidebar on my website:

http://www.thislamp.com
___
Rick Mansfield

RMansfield@mac.com
http://thislamp.com
twitter.com/thislamp
facebook.com/rmansfield

#3 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,026 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:10.x

Posted 16 December 2008 - 04:28 PM

The code is now corrected, but everyone who already linked to a badge needs to update it as the path name was also changes to avoid "ads".
Helen Brown
OakTree Software

#4 Rick Bennett

Rick Bennett

    Platinum

  • Accordance
  • 1,768 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampa Bay, FL
  • Interests: gadgets, coffee, running and cycling, Rays baseball
  • Accordance Version:10.x

Posted 16 December 2008 - 10:58 PM

By the way, after making the correction to the url for the image, I now have the larger badge in the sidebar on my website:

http://www.thislamp.com


It doesn't seem to be working on your site…you may want to check the code again.

Rick Bennett
Director of Content Development
iOS Working Group


#5 R. Mansfield

R. Mansfield

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,037 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kentucky
  • Accordance Version:10.x

Posted 17 December 2008 - 10:01 AM

It doesn't seem to be working on your site…you may want to check the code again.


It was initially working with my correction, but after the URL path was changed, it no longer worked. I had just not updated to the new URL path that Helen mentioned above. I'm uploading now and it will be working again soon.
___
Rick Mansfield

RMansfield@mac.com
http://thislamp.com
twitter.com/thislamp
facebook.com/rmansfield




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users