Jump to content


Photo

Text display issue


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Sean R.

Sean R.

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Russellville, TN
  • Accordance Version:10.x

Posted 16 January 2009 - 11:49 AM

This is an issue that has been raised before. As I was unable to find the earlier discussion, I'm starting a new topic post.

Whenever a line of text runs the entire width of a column or pane, the final letter or so on the right side is clipped—it doesn't display, or only a portion of the letter displays. At times, even more than one letter is clipped—sometimes nearly an entire word is not displayed.

I've been experiencing this problem for some time (perhaps ever since I purchased Accordance). It occurs regardless of the resource being displayed—texts, tools, etc.

An example: I have a window displaying in parallel both the NET Bible and and the BHS-W4. The column displaying the NET module cuts off the final letters of several lines. Also, the column displaying BHS-W4 is slightly clipping the verse numbers.
Sean Reed

#2 rorygillespie

rorygillespie

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 16 January 2009 - 01:10 PM

An example: I have a window displaying in parallel both the NET Bible and and the BHS-W4. The column displaying the NET module cuts off the final letters of several lines. Also, the column displaying BHS-W4 is slightly clipping the verse numbers.


I tried what you described and don't seem to have the same results. Both texts appear in full without clipping. I'm assuming you've got the latest version of application and texts and using default fonts.

#3 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 7,764 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:10.x

Posted 16 January 2009 - 01:50 PM

I would also experiment with different font sizes.
Helen Brown
OakTree Software

#4 Sean R.

Sean R.

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Russellville, TN
  • Accordance Version:10.x

Posted 26 January 2009 - 04:44 PM

The issue seems to be font related. I'm using Adobe Garamond as the font for my English text. If I increase or decrease the font size, all the text is displayed without any clipping. Also, if I change to one of the default fonts I don't have this problem. As I prefer my personal font selections over any of the default fonts, I'll just deal with the clipping.

Thanks!
Sean Reed




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users