Jump to content


Photo

User Tool Link Issue


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Greg Terry

Greg Terry

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 431 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, IL
  • Interests:Bible Study & Accordance!, Puritans and John Calvin, Old Testament study - especially Leviticus, Model Railroading, Apple Computers, & Fountain Pens
  • Accordance Version:11.x

Posted 15 June 2009 - 11:33 PM

I imported a document with scripture links. In at least two places there is a scripture reference to Genesis in the document and in both cases the actual link for that text is showing 1Clement. I tried re-creating the link, changing the book name from Gen to Genesis, changed the chapter verse separator from : to . and nothing seems to make any difference. Any idea why this may be occurring?

I have an iMac with Leopard 10.5.7 (all updated), Accordance version 8.23 and all modules are updated.
Peace!

Greg


"I was but a Pen in God's hand, and what praise is due to a Pen?"

–Richard Baxter–

#2 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,428 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:11.x

Posted 15 June 2009 - 11:39 PM

In Set Tool Display what is the Text default for hypertexting?
Helen Brown
OakTree Software

#3 Greg Terry

Greg Terry

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 431 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, IL
  • Interests:Bible Study & Accordance!, Puritans and John Calvin, Old Testament study - especially Leviticus, Model Railroading, Apple Computers, & Fountain Pens
  • Accordance Version:11.x

Posted 15 June 2009 - 11:46 PM

Helen:

It is the NRSVS.

I discovered that it uses 1Clement for the first 17 chapters of Genesis. Beginning with chapter 18, the Genesis link appears as expected.

If I change the text for the hypertext setting to NRSV all works as expected. I'll do that for now.

Thanks for the quick response!
Peace!

Greg


"I was but a Pen in God's hand, and what praise is due to a Pen?"

–Richard Baxter–

#4 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,428 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:11.x

Posted 16 June 2009 - 01:46 AM

I cannot reproduce this error with a user tool here. Please zip and send me your user tool (email).
Helen Brown
OakTree Software

#5 Greg Terry

Greg Terry

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 431 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, IL
  • Interests:Bible Study & Accordance!, Puritans and John Calvin, Old Testament study - especially Leviticus, Model Railroading, Apple Computers, & Fountain Pens
  • Accordance Version:11.x

Posted 16 June 2009 - 07:11 AM

Helen:


I will do that later this evening when I get home tonight.

Thanks!
Peace!

Greg


"I was but a Pen in God's hand, and what praise is due to a Pen?"

–Richard Baxter–

#6 Greg Terry

Greg Terry

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 431 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, IL
  • Interests:Bible Study & Accordance!, Puritans and John Calvin, Old Testament study - especially Leviticus, Model Railroading, Apple Computers, & Fountain Pens
  • Accordance Version:11.x

Posted 16 June 2009 - 05:51 PM

Helen:

I added some test Genesis links in the file and switched the text for hypertext links back to NRSVS and it now works as expected for all the Genesis links in the fiile. It must have been a hiccup on my machine that was fixed by changing the text for hypertext links setting.

Thanks for the much appreciated help!
Peace!

Greg


"I was but a Pen in God's hand, and what praise is due to a Pen?"

–Richard Baxter–




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users