Jump to content


Photo

Accordance icon lost after restore


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 BrianBowman

BrianBowman

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Location:Apex, NC
  • Interests:The Mysteries of Christ, Holy Scripture, Patristic and Catholic Theology, Guitar, Classical Pilates, Software Engineering, Craftsman Architecture
  • Accordance Version:8.x

Posted 17 November 2005 - 09:19 PM

Today my PowerMac lost its "OS X boot sector" somehow. I was able to Firewire directly from another Mac and get my important files off before erasing and completely reinstalling OS X 10.4.3. The entire Accordance Directory was successfully copied/restored back. I then reinstalled Accordance 6.9 to pick up the Hebrew/Greek fonts.

Everything seems to work wonderfully EXCEPT I don't see the Accodance "ancient lamp" logo icon when Accordance launches and in the Finder for Accordance texts/tools.

What do I do to "install" this icon?

#2 Mick Matousek

Mick Matousek

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 18 November 2005 - 09:58 AM

Everything seems to work wonderfully EXCEPT I don't see the Accodance "ancient lamp" logo icon when Accordance launches and in the Finder for Accordance texts/tools.


A search in the forum on this topic turns up this earlier fix for generic icons - Missing Icon




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users