Jump to content


Photo

Corrupted Easy Install Entry


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mick Matousek

Mick Matousek

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 01 October 2010 - 05:30 AM

What is the fix ? It won't install, easy or otherwise....

Attached Files



#2 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,246 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:10.x

Posted 01 October 2010 - 05:46 AM

I think it is attempting to install the TEV which was included in the early Library 4 Premier which is listed on your account. You may be the first person in whom this part of the code is invoked, and we will look into why it isn't working.
Helen Brown
OakTree Software

#3 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 2,761 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:10.x

Posted 01 October 2010 - 10:13 AM

This is a known bug that has already been fixed in the upcoming 9.0.4.
Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#4 Mick Matousek

Mick Matousek

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 03 October 2010 - 09:28 AM

This is a known bug that has already been fixed in the upcoming 9.0.4.


Confirmed. Bug is resolved after 9.04 install.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users