Jump to content


Photo

Photoguide 3 Images Missing on Latest Update


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mike Ross

Mike Ross

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paulínia, Brazil
  • Accordance Version:10.x

Posted 26 July 2011 - 12:57 PM

I downloaded the latest Photoguide from the Updates Window. Later I downloaded 1.3 and now my images only have a KL reference where the image should be. I have not synched this iPad with my laptop. I have just utilized the downloads on it.

Thanks,

Mike

#2 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 8,267 posts
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:10.x

Posted 26 July 2011 - 01:10 PM

As posted elsewhere, you need to go to the settings in Accordance and tap Save, no need to make any change. The images will then appear in all updated tools.
Helen Brown
OakTree Software

#3 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,098 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:10.x

Posted 26 July 2011 - 02:41 PM

As posted elsewhere, you need to go to the settings in Accordance and tap Save, no need to make any change. The images will then appear in all updated tools.

To be specific, go to the "Display Setting" view and tap the "Save" button (no need to make any changes). This will reset the default tool thumbnail picture setting.

Scott

#4 Mike Ross

Mike Ross

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paulínia, Brazil
  • Accordance Version:10.x

Posted 26 July 2011 - 06:55 PM

To be specific, go to the "Display Setting" view and tap the "Save" button (no need to make any changes). This will reset the default tool thumbnail picture setting.

Scott


Thanks Helen and Scott. That worked like a charm!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users