Jump to content


Photo

BHS with apparatus and tagging


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Meg

Meg

    Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Accordance Version:9.x

Posted 29 May 2012 - 05:31 PM

I just purchased and installed, and the apparatus cannot be found when I click on a tagged word. The apparatus does seem to be installed, but it is in one file with References, not linked to the tagged text.

Is there a trick to installing this one?

Thanks,

Meg

#2 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 2,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:10.x

Posted 29 May 2012 - 06:43 PM

The Apparatus should be installed in the download, as the tool BHS Apparatus. Is this tool in your library?
Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#3 Michael J. Bolesta

Michael J. Bolesta

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts
  • Gender:Male
  • Location:Addison TX
  • Interests:scripture study, preaching, teaching
  • Accordance Version:10.x

Posted 29 May 2012 - 06:46 PM

Just above the search text (BHS in your case) there are several icons on the right. Click the blue book (references) and select BHS apparatus. It will open the apparatus in an adjacent window. As you scroll through the BHS, the appropriate entry in the apparatus will scroll up as well (this applies to the earlier version; I do not have the one released today, 5/29/12).

See attached example

Attached Files

  • Attached File  BHS.png   179.1KB   21 downloads

Edited by Michael J. Bolesta, 29 May 2012 - 08:16 PM.

Michael


#4 Meg

Meg

    Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Accordance Version:9.x

Posted 30 May 2012 - 12:00 AM

The apparatus is installed in Tools, but when I click in the BHS-T, I get a message, "The appropriate notes tool for BHS-T cannot be found or is not installed".

I can open BHS-T and I can open the Apparatus, but clicking on the first does NOT give me the relevant note in the second. It just gives me the error message.

Thanks,

Meg

#5 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 2,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:10.x

Posted 30 May 2012 - 08:01 AM

What version of Accordance are you running?
Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#6 Meg

Meg

    Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Accordance Version:9.x

Posted 30 May 2012 - 10:08 AM

Accordance 9.4.1 on a Mac running OSX version 10.7.4


#7 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 2,484 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:10.x

Posted 30 May 2012 - 10:30 AM

Try updating your Accordance to 9.5.7, or the just released (today!) 9.6. We've made a lot of changes to the linking of texts and tools between 9.4.1 and now.
Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#8 Meg

Meg

    Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Accordance Version:9.x

Posted 30 May 2012 - 10:46 AM

Thanks. That solved the problem.

Meg




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users