Jump to content


Photo

Accordance 7:Preferences:Map Window Layers ?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Mick Matousek

Mick Matousek

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 May 2006 - 04:45 PM

If I select Map Window Layers in the preferences of Accordance 7, I get an instant crash. Anyone else see this, or is this my individual installation ?

#2 Robb Brunansky

Robb Brunansky

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 701 posts
  • Gender:Male
  • Location:Glendale, AZ
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 May 2006 - 05:28 PM

Nope, it works fine for me...
Soli Deo Gloria,
Robb Brunansky

#3 Joe Weaks

Joe Weaks

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,043 posts
  • Gender:Male
  • Location:Raytown, MO (outside KC)
  • Interests:I like things that are Orange, and possibly Blue.
  • Accordance Version:8.x

Posted 28 May 2006 - 12:48 AM

This bug occurs only after a fresh restart of Accordance, and before you've acually opened a new Map window. It manifests itself in other ways.
-It takes two clicks to open a Map window on the palette button
-The option to Amplify to the Map is dimmed in the menu
Joe Weaks
The Macintosh Biblioblog

Sometimes I'm so helpful even I can't stand it.

#4 Mick Matousek

Mick Matousek

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 28 May 2006 - 09:46 AM

This bug occurs only after a fresh restart of Accordance, and before you've acually opened a new Map window. It manifests itself in other ways.
-It takes two clicks to open a Map window on the palette button
-The option to Amplify to the Map is dimmed in the menu


That exactly describes my experience. Once a map has been opened the issues are resolved.

#5 Joe Weaks

Joe Weaks

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,043 posts
  • Gender:Male
  • Location:Raytown, MO (outside KC)
  • Interests:I like things that are Orange, and possibly Blue.
  • Accordance Version:8.x

Posted 28 May 2006 - 01:31 PM

The bug was found, but only a day before release. It will fixed in the next update.

Joe
Joe Weaks
The Macintosh Biblioblog

Sometimes I'm so helpful even I can't stand it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users