Jump to content


Photo

Cannot launch Accordance - User Tool Error


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Robb Brunansky

Robb Brunansky

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:Glendale, AZ
  • Accordance Version:10.x

Posted 06 June 2006 - 04:59 PM

I just imported a User Tool, and then it didn't import correctly, so I deleted it from Documents/Accordance Files/User Tools without removing it within Accordance from the user tools list. I tried to open Accordance and I got the two errors below, the first one on the left and the second error after I clicked OK on the right. I restored the file from Trash, but still cannot open Accordance. Please help! Thanks!
Soli Deo Gloria,
Robb Brunansky

#2 Eoin

Eoin

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Killin, SCOTLAND
  • Accordance Version:10.x

Posted 06 June 2006 - 05:17 PM

I had something like this - try deleting the "User Tools" file in
user/Library/Preferences/Accordance Preferences

As far as I remember - the programme then re-started OK - but I had lost my "User Tools". I went to
user/Documents/Accordance Files
and double clicked on the files I had lost from the Accordance menu - and everything was back to normal.

I'm still finding my way round the programme - so I can't say this will definitely cure the problem. Ypu could always put the "User Tools" pref file in a safe location (like USB pen memory stick) so you can restore it if needed.

Eņin
The Reverend John Lincoln
Minister
Parishes of Balquhidder linked with Killin and Ardeonaig
Scotland

My Webpage

#3 Robb Brunansky

Robb Brunansky

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Gender:Male
  • Location:Glendale, AZ
  • Accordance Version:10.x

Posted 06 June 2006 - 05:48 PM

Thank you! That worked perfectly. I have deleted user tools before in version 6.x and not had this error, so it might be a bug in version 7 to fix for 7.0.2. Thanks again for your quick reply.
Soli Deo Gloria,
Robb Brunansky

#4 Mike Garrity

Mike Garrity

    Gold

  • Accordance
  • 300 posts
  • Gender:Male
  • Location:Florida
  • Accordance Version:10.x

Posted 07 June 2006 - 08:17 AM

Thank you! That worked perfectly. I have deleted user tools before in version 6.x and not had this error, so it might be a bug in version 7 to fix for 7.0.2. Thanks again for your quick reply.


Hi Robb

You are still able to delete user files in version 7 (I tried it and Accordance asked me where the "lost" file was).
I think your import error resulted in a corrupt settings file (based on Eion's helpful suggestion).

I would like to recreate you import error so that Accordance will not destroy the settings file.

Do you still have the file that results in an import error ??

If so, could you forward this file to me?

Thank you,
Mike




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users