Jump to content


Photo

Images not appearing


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 David Voth

David Voth

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Location:BC, Canada
  • Interests:music, web design, photography, Spanish
  • Accordance Version:10.x

Posted 23 August 2012 - 06:39 PM

Several modules aren't showing images when I select them. All I get is a blank display with the caption.

I think I asked about this once quite some time ago, but I can't find the post when I asked about it before.
David Voth
Mac OS X Mavericks, iOS 8

#2 RichardHendricks

RichardHendricks

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 23 August 2012 - 07:39 PM

I have the same issue. For me it's the pictures in Word Biblical Commentary.

#3 Greg Terry

Greg Terry

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 420 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, IL
  • Interests:Bible Study & Accordance!, Puritans and John Calvin, Old Testament study - especially Leviticus, Model Railroading, Apple Computers, & Fountain Pens
  • Accordance Version:10.x

Posted 23 August 2012 - 09:54 PM

I believe this is a known issue that is being worked on.
Peace!

Greg


"I was but a Pen in God's hand, and what praise is due to a Pen?"

–Richard Baxter–

#4 T. Conrad

T. Conrad

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • Gender:Male
  • Location:Peterborough, ON Canada
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 August 2012 - 10:43 AM

I have the same issue with Steven's Greek. Shame, because I was really hoping to get back into my Greek language study. I'm sure the Accordance team will have the modules fixed up very soon. They're on the ball like that. :)

It's really odd, though, because I can see the thumbnails of the images, but not the full-size versions. Here's to hoping it's an easy fix!

#5 Michael J. Bolesta

Michael J. Bolesta

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 688 posts
  • Gender:Male
  • Location:Addison TX
  • Interests:scripture study, preaching, teaching
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 August 2012 - 01:03 PM

Images seem to be working for me in the modules I checked.
Michael

#6 Rick Bennett

Rick Bennett

    Platinum

  • Accordance
  • 1,826 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampa Bay, FL
  • Interests: gadgets, coffee, running and cycling, Rays baseball
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 August 2012 - 01:17 PM

It's a known issue with older modules that need to have the images updated. We plan to comb through the entire library to track them all down, but have been deterred with v.10. Apologies for the inconvenience…

Rick Bennett
Director of Content Development
iOS Working Group


#7 T. Conrad

T. Conrad

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • Gender:Male
  • Location:Peterborough, ON Canada
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 August 2012 - 01:31 PM

Images seem to be working for me in the modules I checked.


Which version of Accordance are you on?

#8 Michael J. Bolesta

Michael J. Bolesta

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 688 posts
  • Gender:Male
  • Location:Addison TX
  • Interests:scripture study, preaching, teaching
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 August 2012 - 04:42 PM

Accordance 10.0.1, Mac OS 10.8.1 (ML). I did not check all modules with pictures, but ones I use frequently. They may be the newer ones referenced by Rick Bennett (supra vide).
Michael

#9 T. Conrad

T. Conrad

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • Gender:Male
  • Location:Peterborough, ON Canada
  • Accordance Version:10.x

Posted 27 August 2012 - 06:29 PM

Accordance 10.0.1, Mac OS 10.8.1 (ML). I did not check all modules with pictures, but ones I use frequently. They may be the newer ones referenced by Rick Bennett (supra vide).


Ah okay, I was wondering/hoping that maybe I could see the pictures with an earlier build of Accordance until they got the formatting issues resolved.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users