Jump to content


Photo

Possible Bug - highlighting greek/english texts


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Donovan R. Palmer

Donovan R. Palmer

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:West Africa
  • Accordance Version:10.x

Posted 08 September 2012 - 02:38 AM

In examining Matthew 2:19-20, when I would hold the mouse over an english word, the greek words don't always correspond and vice-versa. This seems a bug to me, but it has also been a very long week so I just might be tired. Can anyone else replicate this behaviour? Screenshot attached.

Attached Files



#2 Ken Simpson

Ken Simpson

    Platinum

  • Accordance
  • 1,732 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia
  • Interests:Astronomy
    Archaeology
    Physics
    Hebrew and Greek
    Papyrology
    Orthopædic Surgery
    Yosemite 10.10.1
  • Accordance Version:11.x

Posted 08 September 2012 - 02:53 AM

I think I can tell by the screenshot that you are tired :-)
The screenshot shows an obvious problem, but I cannot replicate it here. You are using ESVS-S and GNT-T, as I am. It seems to highlight perfectly for me.

Just as a suggestion and 2 questions.

Question - what version of Accordance, OS X, and the texts are you using?
Suggestion - Have you restarted Accordance?
Question - have you updated all your texts (via check for content update) - though my guess is that a restart will probably fix it. Let us know if it does. It's still a bug we need to try and reproduce so we can squish the little critter.

Edited by Ken Simpson, 08 September 2012 - 02:53 AM.

Regards
Ken
Lead Australian Accordance Demonstrator

Administrator, Accordance Exchange

Assistant Minister, Summer Hill Church


#3 Donovan R. Palmer

Donovan R. Palmer

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:West Africa
  • Accordance Version:10.x

Posted 08 September 2012 - 03:04 AM

Question - what version of Accordance, OS X, and the texts are you using?


Acc 10.0.2
ML 10.8.1
ESV 3.1 & GNT-T 4.0

I believe everything is up to date os and Accordance wise.

Now I think I have a clue which might point to the cause. When I went back to replicate the error, it was working fine. However, when I clicked on a cross reference in the pane below and another workspace opened, when I closed that workspace and went back to the original workspace this is where I am able to get the strange behaviour again. Attached is the workspace that I am using.

Attached Files


Edited by Donovan R. Palmer, 08 September 2012 - 03:07 AM.


#4 Steve King

Steve King

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 407 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hoddesdon, Hertfordshire, UK
  • Accordance Version:10.x

Posted 08 September 2012 - 05:34 AM

I have noticed this behaviour before in acc 10 but could never work out how to replicate it

Steve King Running Accordance 11.0.2 on:

Mac 10.9.5 (Mavericks), mid-2010 Macbook Pro, 4Gb RAM

IOS 8 (iPad 2 and iPhone 5)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users