Jump to content


Photo

Crash in construct searches


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Daniel Semler

Daniel Semler

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,175 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 30 December 2012 - 10:11 PM

Hi ya,

 

  Acc 10.1.1 on late 2009 iMac running OSX 10.8.2.

 

  I was following along to Dr. J's podcast on construct searches. In the example in question he adds to Key elements each with '*' present in them and then adds an Agree element. I made a mistake and put an '=' in my second Key element. Hitting search with such a construct caused Acc to exit.

 

Thx

D


Accordance Configurations :

 

Mac : 2009 27" iMac                 Windows : HP 4540s laptop

      Intel Core Duo                          Intel i5 Ivy Bridge

      12GB RAM                                8GB RAM

      Accordance 10.4.3.2                     Accordance 10.4.3.2 and Aleph 10.4.3.2

      OSX 10.9 (Mavericks)                    Win 7 Professional x64 SP1


#2 Ken Simpson

Ken Simpson

    Platinum

  • Accordance
  • 1,331 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia
  • Interests:Astronomy
    Archaeology
    Physics
    Hebrew and Greek
    Papyrology
    Surgeon
  • Accordance Version:10.x

Posted 30 December 2012 - 10:49 PM

Yep, I can reproduce this. Thanks Daniel

 

P.S. - it might be almost time to grace us with a photo! (go to your profile and upload an appropriate pic there)


Edited by Ken Simpson, 30 December 2012 - 10:49 PM.

Regards
Ken
Australian Accordance Demonstrator

Administrator, Accordance Exchange

Assistant Minister, Summer Hill Church





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users