Jump to content


Photo

Is the user tools edit problem fixed in version 11?


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#21 Fabian

Fabian

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Interests:www.internetkirche.com
    www.iglesia-del-internet.com
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 21 March 2015 - 03:13 AM

Hallo Douglas

 

Ja das habe ich auch schon festgestellt. Sehr ärgerliches verhalten.

 

Yes it were be nice if we can scroll through the Editor

 

Grüsse

 

Fabian


  • Douglas Fyfe likes this

Mac Air (13-inch, Mid 2013)

1,3 GHz Intel Core i5

4GB Ram

Next time: I'll buy only one with Retina, and hopefully without a glossy screen. A faster CPU and more RAM.

 

Yosemite 10.10.1

Accordance 11.0.4 and waiting on 11.1

 

iPhone 4S

iOS 8.2

iAccord 2.0


#22 Douglas Fyfe

Douglas Fyfe

    Silver

  • Accordance
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia
  • Interests:Jesus, Hebrew, Aramaic, Greek, German, Cantonese, the mighty Essendon Bombers
  • Accordance Version:11.x

Posted 21 March 2015 - 04:45 AM

Ja. Könnte schlimmer sein.


  • Fabian likes this
iPhone 5s - iOS 7 || Windows 8.1 - Samsung ATIV ultrabook i5 - 1.80GHz || MacBookPro - OSX 10.6.8

#23 Fabian

Fabian

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Interests:www.internetkirche.com
    www.iglesia-del-internet.com
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 21 March 2015 - 11:29 AM

Lieber nicht :lol:


Mac Air (13-inch, Mid 2013)

1,3 GHz Intel Core i5

4GB Ram

Next time: I'll buy only one with Retina, and hopefully without a glossy screen. A faster CPU and more RAM.

 

Yosemite 10.10.1

Accordance 11.0.4 and waiting on 11.1

 

iPhone 4S

iOS 8.2

iAccord 2.0


#24 Marco79

Marco79

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted Yesterday, 03:06 PM

The answer is No. It has not been fixed in version 11.0.1

 

Wow! Here is a  problem that has followed this program since I can remember. Certainly through version 9. 

 

I have done the research here for you guys. In the user tools if you do the spell check and have several corrections that lead into other chapter headings (the red T areas) it will most definitely kill your chapter headings.

 

So once again, if you have lets say, 8 or 10 words that were corrected from the spell checker and they were in several different chapter headings then you will loose your chapter headings.

 

I can not imagine this not being an important issue. How can I write a lengthly subject paper  with out doing a spell check? This renders the user note nearly useless. It is very frustrating. Having this user tool that mimics the other tool modules and yet not be able to use the chapter headings as you can with the purchasable modules. 

 

Please, please, please fix this. I have done the research for you. I can produce the problem every time.

 

I would love to use this function with out having to copy and paste my writing into a word processor just to check the spelling.

 

 

 

 



#25 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 3,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows

Posted Yesterday, 03:30 PM

Marco, I'm pretty sure I confirmed that this problem was fixed at least in 11.0.4.  You mention 11.0.1 in your post, have you tried updating?


  • Timothy Jenney likes this
Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#26 Marco79

Marco79

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted Yesterday, 11:42 PM

Greetings Joel,

I appreciate your time on this matter. But the problem is definitely not fixed. I just bought the Version 11 update today and I didn't know that you could update again two more times but after I updated just now and retested, it still does not work. 

 

Are you testing as I mentioned above? Because that is what I'm doing and it is failing every time. This problem plagues me.

 

I'm sure others are having the same thing happen. Because as I mentioned above unless I have some sort of a bug it happens every time without fail. But if somebody wanted to contact me I would be happy to share my screen and show them exactly what it is doing.

 

Thanks again for your time.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users