Jump to content


Photo

v.2.0: Links to Bible verses don't work in user notes

links user notes

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#21 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,195 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:10.x

Posted 03 May 2015 - 05:15 PM

We have some reproducible cases that we're trying to track down the underlying issue and fix it. If the notes are in a parallel pane try changing to a different text module in the primary pane and see if they start working again.

#22 Tony Lawrence

Tony Lawrence

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 289 posts
  • Gender:Male
  • Location:McMinnville, TN
  • Interests:Hosting Bible Land Tours, Expository Preaching, My granddaughter
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted Today, 03:53 PM

I posted this in the wrong section, but I think this may be of help so I will copy and paste what I posted there:

 

I finally identified an issue that I had been having with pop-ups with Accordance for the iOS. Sometimes the Scripture links in my User Notes would pop-up correctly and sometimes they would not. As late as today I sync the notes between my Mac desktop where the instant details would show the links correctly and then on my iPad some would and others would not. 

 
I looked carefully at the link and noticed that the dash in between Luke 1:16–17 was actually an en dash instead of a normal dash. The Mac version of Accordance recognizes is perfectly, the iOS version did not. When I edited my User Notes with a normal dash, sync again, then presto, it worked perfectly. 
 
Now, here's the issue, I copied the Scripture reference out of a module. So my guess is that several of the modules were the result of scanning and the en dash was recognized in the place of a normal dash. Perhaps the easiest way to fix this issue is for the iOS version to recognize en dashes along with ordinary ones.

Tony Lawrence
biblelandphotos.org

#23 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,195 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:10.x

Posted Today, 04:07 PM

This has been fixed already for v2.0.1 which is currently undergoing internal testing.

Thanks for the feedback.
  • Tony Lawrence likes this





Also tagged with one or more of these keywords: links, user notes

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users