Jump to content


Photo

Copy as Bibliography yields nothing in clipboard for some modules


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Wes Allen

Wes Allen

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 22 April 2015 - 09:53 AM

Hi,

 

Accordance 11.0.4

Yosemite 10.10.3

 

I'm attempting to copy from one of my commentaries as a bibliographical reference – NICNT: Cockerill on Hebrews – when I try to do so from this module, nothing is copied to the clipboard.

 

Other commentaries and modules work fine.

 

This is a very odd bug.

 

Wes



#2 Rick Bennett

Rick Bennett

    Mithril

  • Accordance
  • 2,009 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampa Bay, FL
  • Interests: gadgets, coffee, running and cycling, Rays baseball
  • Accordance Version:10.x

Posted 22 April 2015 - 10:33 AM

Probably an oversight in the database used to generate the citations. We'll correct it.

 

Thanks for the feedback.


  • Nursefriendly likes this

Rick Bennett
Director of Content Development
iOS Working Group


#3 Wes Allen

Wes Allen

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Accordance Version:10.x

Posted 22 April 2015 - 11:25 AM

Not a problem, Rick... I will look forward to the update.



#4 Mark Allison

Mark Allison

    Gold

  • Accordance
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Flowery Branch, GA
  • Accordance Version:4.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 22 April 2015 - 12:16 PM

Thanks for letting us know about this issue. We've just released an update that allows the creation of citations, and includes a number of other fixes.

 

Mark


Edited by Mark Allison, 22 April 2015 - 12:20 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users