Jump to content


Photo

Bold, Italics and Underline not working in User Notes

user notes bold italics underline

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 rokas

rokas

    Bronze

  • Active Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leipzig, Germany
  • Accordance Version:11.x

Posted 01 April 2015 - 12:31 PM

When editing user notes, neither of the three buttons for bold, italics and underline is working. This happens whatever font I select (tried only Segoe UI Light, Segoe UI, Times New Roman).

 

I have the latest version (11.0.4.0)


Edited by rokas, 01 April 2015 - 01:01 PM.


#2 Orly Margolis

Orly Margolis

    Gold

  • Accordance
  • 467 posts
  • Gender:Female
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Windows

Posted 01 April 2015 - 01:15 PM

Did you select a word to make Bold or are you trying to set the next typing style?


--Orly


#3 rokas

rokas

    Bronze

  • Active Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leipzig, Germany
  • Accordance Version:11.x

Posted 01 April 2015 - 03:27 PM

I do select a word and then click the button. It actually becomes light blue (as if the style was applied), but the selected text stays the same.

 

If I click the button without selection, it becomes blue, but when I try to type, keyboard becomes as if locked and typed characters don't appear at all. I need to mouse-click somewhere on the text to turn keyboard back again, but then button turns off (becomes greyish again) and the typed text isn't styled.



#4 Orly Margolis

Orly Margolis

    Gold

  • Accordance
  • 467 posts
  • Gender:Female
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Windows

Posted 01 April 2015 - 03:33 PM

Can you post a screen shot of your sample?  I cannot reproduce on my machine.


--Orly


#5 rokas

rokas

    Bronze

  • Active Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leipzig, Germany
  • Accordance Version:11.x

Posted 01 April 2015 - 03:46 PM

Ok, I got two samples. One is making the text bold with a button (doesn't work), another is through the drop down menu (works)

Attached Files







Also tagged with one or more of these keywords: user notes, bold, italics, underline

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users