Jump to content


Photo

Alexandrinus crash the Accordance Mobile


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Fabian

Fabian

    Mithril

  • Super Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,964 posts
  • Gender:Not Telling
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 07 July 2017 - 02:58 PM

Hello 

 

If I have the Alexandrinus open as the second text. My Accordance Mobile loves it to crash, if I push on the library icon.

 

The resets brought no help.

 

Greetings

 

Fabian


Greetings

Fabian

ATTENTION: My bug reports are all with the GERMAN INTERFACE and with the EUROPEAN NOTATION! It can be the English interface has no bug, which I describe.

#2 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,438 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:None

Posted 07 July 2017 - 03:57 PM

What iOS device, iOS version, and Accordance mobile version?

#3 Fabian

Fabian

    Mithril

  • Super Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,964 posts
  • Gender:Not Telling
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 07 July 2017 - 04:07 PM

Hello Scott

 

iPhone 4s, 9.3.5. 

Accordance 2.5.5 (2.5.4.8731)

 

Greetings

 

Fabian


Greetings

Fabian

ATTENTION: My bug reports are all with the GERMAN INTERFACE and with the EUROPEAN NOTATION! It can be the English interface has no bug, which I describe.

#4 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,438 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:None

Posted 07 July 2017 - 05:29 PM

An iPhone 4S only has 512MB of RAM. Are you talking about the images module or just the text version?

#5 Fabian

Fabian

    Mithril

  • Super Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,964 posts
  • Gender:Not Telling
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 08 July 2017 - 12:24 AM

Just the text version. It can be the iPhone has some issue with the font. 

 

Now I just want to open it as secondary text in Matthew and it crashes. In the part where the Alexandrinus has no text I haven't any problems.

 

Greetings

 

Fabian


Greetings

Fabian

ATTENTION: My bug reports are all with the GERMAN INTERFACE and with the EUROPEAN NOTATION! It can be the English interface has no bug, which I describe.

#6 Morgado

Morgado

    Member

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oeiras - Lisbon Portugal
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 08 July 2017 - 05:49 AM

Fabian,

Try to shorten the Leading line at All Display Settings


Edited by Morgado, 08 July 2017 - 05:53 AM.

  • Fabian likes this

#7 Fabian

Fabian

    Mithril

  • Super Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,964 posts
  • Gender:Not Telling
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 08 July 2017 - 07:26 AM

Hello Morgado

 

Thanks, but if I slide the text smaller on the whole iPhone it crashes either. 

Also if I set the leading smaller on the Accordance app for texts.

 

Or do you mean another setting?

 

 

I remember earlier I had a problem with the Alex if they was in verse by verse, then it works only in paragraph or otherwise, this is now solved, but I had the next bug:-)

 

 

Greetings

 

Fabian


Greetings

Fabian

ATTENTION: My bug reports are all with the GERMAN INTERFACE and with the EUROPEAN NOTATION! It can be the English interface has no bug, which I describe.

#8 Morgado

Morgado

    Member

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oeiras - Lisbon Portugal
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 08 July 2017 - 12:36 PM

Fabian,

I meant to shorten the Leading line at All Display Settings only in the secon text.

I had similar problem years ago  and it worked.

I'm sorry.


  • Fabian likes this

#9 Fabian

Fabian

    Mithril

  • Super Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,964 posts
  • Gender:Not Telling
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 08 July 2017 - 01:01 PM

Hello Morgado 

 

Thanks, it was better, I was able now to push the library button without a crash. But if I wanted a bigger size of the characters by pressing AA Accordance has crashed.

 

But maybe the iOS team will find the bug and kill it.

 

Greetings

 

Fabian


Greetings

Fabian

ATTENTION: My bug reports are all with the GERMAN INTERFACE and with the EUROPEAN NOTATION! It can be the English interface has no bug, which I describe.

#10 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,438 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:None

Posted 08 July 2017 - 03:01 PM

Another workaround would be to set the text display to "Verses" instead of "Paragraphs" for that module in the secondary pane.



#11 Fabian

Fabian

    Mithril

  • Super Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,964 posts
  • Gender:Not Telling
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 08 July 2017 - 03:32 PM

Another workaround would be to set the text display to "Verses" instead of "Paragraphs" for that module in the secondary pane.

 

I was thinking that bug was killed. Is it resurrected? 

 

Greetings

 

Fabian


Greetings

Fabian

ATTENTION: My bug reports are all with the GERMAN INTERFACE and with the EUROPEAN NOTATION! It can be the English interface has no bug, which I describe.

#12 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,438 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:None

Posted 08 July 2017 - 08:30 PM

I'm not sure it was ever fixed for all possible cases. It's basically a memory limitation that we try to prevent from happening. But on older devices with limited RAM, there are combinations of font size, line spacing, etc. that may still trigger it.

#13 Fabian

Fabian

    Mithril

  • Super Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,964 posts
  • Gender:Not Telling
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 09 July 2017 - 06:35 AM

Hello Scott

 

Thanks, if this bug only occurs with the old iPhone then I think the turn around is good enough. 

 

Greetings

 

 

Fabian


Greetings

Fabian

ATTENTION: My bug reports are all with the GERMAN INTERFACE and with the EUROPEAN NOTATION! It can be the English interface has no bug, which I describe.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users