Jump to content


Photo

What am I doing wrong in the copy/paste?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Larry Wing

Larry Wing

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oregon, USA
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 20 January 2018 - 03:33 PM

I've created a user note for a Bible verse and found two commentary entries I wanted to link to in the user note. The first was a Tyndale note on the verse and I successfully copied and pasted the the url link (Copy As Location URL) into the note.

 

I then wanted to include a second link to Expositors Commentary and repeated the steps. I highlighted the text, copy as, create link and pasted into box but the first Tyndale location address was pasted.

 

What am I doing wrong that the Expositors commentary is not being copied?

 

Mac computer.



#2 Steve King

Steve King

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 693 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hoddesdon, Hertfordshire, UK
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 21 January 2018 - 09:56 AM

I'm not able to replicate this. Think you may have to describe the steps in more detail and how the workspace is set up


Steve King Running Accordance 12.2.3.1 on:

 

Mac 10.13.3 (High Sierra), late 2017 15 inch Macbook Pro, 16Gb RAM

iPad2 IOS 9

iPhone 6 IOS 11


#3 Larry Wing

Larry Wing

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oregon, USA
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 22 January 2018 - 12:09 PM

Now I can't repeat so I'll report back if it shows up again and what I'm doing.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users