Jump to content


Photo

Copy from Instant Details not working


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Ken Stockdell

Ken Stockdell

    Member

  • Active Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Gender:Male
  • Location:Smyrna, GA
  • Interests:Learning, reading, travel, black & white photography
  • Accordance Version:12.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 19 October 2019 - 03:57 PM

This may be a MacOS Catalina compatibility issue. Previously I have been able to mouse over footnotes in a tool so that they appear in the Instant Details pane, hold down Shift and click the Copy icon in the Instant Details pane to copy the footnote to past into a Paper. Since I updated to MacOS Catalina, this does not work. Checking the Edit menu instead of clicking the Clipboard icon shows the copy options grayed out except Select All and Copy As, which only appears to allow Style Only. I tried this same operation from a Text, and it works as expected, but only from the Edit menu. The Clipboard icon in Instant Details seems to be broken there as well.


Ken Stockdell

Thinking Christianly
Let My People Read!


Accordance 12.3.6
MacBook Air: 13-inch, Mid 2012, 2 GHz Intel Core i7, 8 GB 1600 MHz DDR3, Intel HD Graphics 4000 1536 MB, macOS Catalina 10.15.x
iPhone X: 256 GB, iOS 13.1.x
iPad Pro 11": 512 GB, iOS 13.1.x


#2 David Foster

David Foster

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Interests:Arabic/Quranic Studies, Biblical Languages, Middle Eastern Christianity
  • Accordance Version:13.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 13 February 2020 - 07:44 AM

I’m having the same problem! I can’t copy from the instant details box at the bottom of the screen nor the pop up box that appears when I hover over the link. 

 

Also, the copy icon is greyed out on the instant boxs on the bottom of the screen but not on the pop up box…

 

I’ve updated to Catalina as well! 



#3 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 6,212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:13.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 13 February 2020 - 02:40 PM

I'm on Catalina, and I'm able to easily copy and paste information from texts and tools.  Are you sure you are holding down the Shift key until after you click the Clipboard icon in the Instant Details?

 

Perhaps you may want to contact support, and they'd be able to see exactly what the issue is.


  • David Foster likes this

Joel Brown

By day: Lead Software Engineer at Accordance
By night: Freelance Trombonist


#4 David Foster

David Foster

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Interests:Arabic/Quranic Studies, Biblical Languages, Middle Eastern Christianity
  • Accordance Version:13.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 16 February 2020 - 05:52 AM

  Are you sure you are holding down the Shift key until after you click the Clipboard icon in the Instant Details?

 

 

Thanks Joel! 

 

Forgot about that. Sorry… however it seems like the problem isn’t copying but pasting. 

 

I discovered that I can paste the contents of the instant details box into my user notes IF its something from the text itself. 

 

However, if I try to hover over a hyperlink in a tool (commentary, bible etc.)  and copy the content , Accordance won’t let me paste it into my user notes (but I can paste it in pages or notes). 

 

Any ideas? 



#5 David Foster

David Foster

    Silver

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Interests:Arabic/Quranic Studies, Biblical Languages, Middle Eastern Christianity
  • Accordance Version:13.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 17 March 2020 - 07:30 AM

Hi Joel, I was just trying to copy from instant details (using the shift key) but when I went to past into the user notes window nothing showed up. However, when I came to this box to type I accidentally pressed option V (paste) and it pasted the content I had tried to paste! So now I know the copy function works but it's the pasting the doesn't seem to be working. Am I doing something wrong? 


Edited by David Foster, 17 March 2020 - 07:31 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users