Jump to content


Photo

Zones


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Fr. Rich

Fr. Rich

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Interests:My grandchildren
    Bible study
    Adjusting to retirement
    Fly fishing
  • Accordance Version:11.x

Posted 27 August 2012 - 08:06 AM

No matter what module I open and no matter how I open it, it opens as a new tab. I much prefer to have dictionaries and second instances of commentaries open in a new zone. How can I accomplish this?

Rich Miller
Retired Priest
Christ the King Episcopal Church
Huntington, Indiana

 

Accordance 11.x running on Yosemite on MBP late 2014; iMac 25K retina display late 2014

Labor mediator and arbitrator


#2 Joel Brown

Joel Brown

    Administrator

  • Admin
  • 4,202 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, TX
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows

Posted 27 August 2012 - 08:30 AM

Is your Preferences -> Appearance -> Default number of zones set to a number greater than 1?
Joel Brown

By day: Consultant for Oaktree
By night: Freelance Trombonist and Private Instructor

#3 Fr. Rich

Fr. Rich

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Interests:My grandchildren
    Bible study
    Adjusting to retirement
    Fly fishing
  • Accordance Version:11.x

Posted 27 August 2012 - 09:10 AM

Yes. It is set to 4.

Rich Miller
Retired Priest
Christ the King Episcopal Church
Huntington, Indiana

 

Accordance 11.x running on Yosemite on MBP late 2014; iMac 25K retina display late 2014

Labor mediator and arbitrator


#4 Timothy Jenney

Timothy Jenney

    Mithril

  • Accordance
  • 2,596 posts
  • Gender:Male
  • Location:sunny Winter Haven, FL
  • Interests:a great cup of coffee, sci-fi, jazz and the blues, kayaking, camping, fishing and the great outdoors
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 27 August 2012 - 09:14 AM

Are you using Accordance 10?

If so, close your library (if open) or your tool browser pane (if open) and try again. See if that fixes the problem.

Blessings,
"Dr. J"

Timothy P. Jenney, Ph. D.
"Lighting the Lamp" Host and Producer

Academic Licensing Assistant

 

iMac: Late 2014 27" 5k display, 4.0 GHz quad core i7, 24 GB RAM, 500 GB SSD,  AMD Radeon R9 M295X 4096 MB, OSX 10.11, El Capitan

MBP: Early 2011 17" MBP (8,3), 2.3 GHz quad core i7, 16 GB RAM, 480 SSD  + 1.5 TB HD, AMD Radeon HD 6750M, OSX 10.11, El Capitan

iPhone 6 plus: 64 GB, iOS 9.0.2


#5 Fr. Rich

Fr. Rich

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Interests:My grandchildren
    Bible study
    Adjusting to retirement
    Fly fishing
  • Accordance Version:11.x

Posted 27 August 2012 - 09:19 AM

That seems to work. At least I was able to open a second instance of NIGTC. Thanks for the suggestion.

Rich Miller
Retired Priest
Christ the King Episcopal Church
Huntington, Indiana

 

Accordance 11.x running on Yosemite on MBP late 2014; iMac 25K retina display late 2014

Labor mediator and arbitrator


#6 Fr. Rich

Fr. Rich

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Interests:My grandchildren
    Bible study
    Adjusting to retirement
    Fly fishing
  • Accordance Version:11.x

Posted 27 August 2012 - 10:25 AM

While Dr. J's suggestion worked, it is not a permanent solution for my problem. The only way I can open a tool in new zone is to select something and then amplify and once I have amplified, try to navigate to where I need to be. I cannot just open a module and have it open in a zone instead of opening in a tab.

Rich Miller
Retired Priest
Christ the King Episcopal Church
Huntington, Indiana

 

Accordance 11.x running on Yosemite on MBP late 2014; iMac 25K retina display late 2014

Labor mediator and arbitrator


#7 Helen Brown

Helen Brown

    Mithril

  • Admin
  • 9,941 posts
  • Twitter:accordancebible
  • Gender:Female
  • Location:heart in Israel
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 27 August 2012 - 11:23 AM

If your main zone is mixed texts and tools, Accordance assumes you want to continue that pattern. If you only have texts in the first zone, all tools should open in a second zone.
Helen Brown
OakTree Software

#8 Fr. Rich

Fr. Rich

    Gold

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 266 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana
  • Interests:My grandchildren
    Bible study
    Adjusting to retirement
    Fly fishing
  • Accordance Version:11.x

Posted 27 August 2012 - 11:30 AM

OK. That seems to fix the problem. Thanks, Helen.

Rich Miller
Retired Priest
Christ the King Episcopal Church
Huntington, Indiana

 

Accordance 11.x running on Yosemite on MBP late 2014; iMac 25K retina display late 2014

Labor mediator and arbitrator





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users