Jump to content


Photo

Dark mode lost when changing amplify tool


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JonathanHuber

JonathanHuber

    Platinum

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 938 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denver, CO
  • Interests:Bible study, Greek
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, iOS

Posted 02 June 2013 - 08:18 AM

I had the NAS95S open with the NA28-T open underneath. The text was in dark mode. If you select a word from the NA28 and amplify (opens BDAG for me), the lexicon is also shown in dark mode. If you tap the magnifying glass and then change which tool is being searched (doesn't matter which, happened with both trench and lsj), that lexicon is now displayed with dark toolbars but the text is displayed NOT in dark mode.

This is the latest version (1.6.5) on an iPhone 5.

2012 non-retina Macbook Pro
OS 10.11.5 El Capitan


#2 Scott Knapp

Scott Knapp

    Platinum

  • Accordance
  • 1,314 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlando, FL
  • Accordance Version:10.x

Posted 02 June 2013 - 08:38 AM

Yup. I wonder if that's a regression or something that's been in there since we added the night mode? Thanks for the report.

#3 Rick Bennett

Rick Bennett

    Mithril

  • Accordance
  • 2,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampa Bay, FL
  • Interests: gadgets, coffee, running and cycling, Rays baseball
  • Accordance Version:11.x
  • Platforms:Mac OS X, Windows, iOS

Posted 03 June 2013 - 08:25 AM

I've reported this before, and thought we had it fixed. But, I encounter it consistently when doing the same thing (changing a lexicon with the same search).


Rick Bennett
Director of Content Development





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users